Gesine Kikol bij Kunst in de Keuken en Galerie Noyons

Omdat t zo’n mooie uitnodiging is! Het idee is eenvoudig. Op vrijdag 31 oktober schuif je aan een lange tafel aan. Je krijgt prettige tafelgenoten, een goede driegangen maaltijd, kunst aan de wand, een introductie van eat art en een boeiend gesprek met kunstenaar Gesine Kikol, die zich de aardappel niet van het bord laat eten. Voor maar veertig euro. Voor de mensen met een kleine maag is zaterdag 8 november. Ook dan is de kunstenaar aanwezig. Onder het genot van soep en brood interessante gesprekken en boeiende kunst. Voor meer informatie, stuur een berichtje.Uitnodiging Galerie Noyons en Kunst in de Keuken deel 2FB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>