Zoom in Zoom out

Kunstenaars Wendy van Geel (B) en Cornelia Wissel (D) laten ons meekijken naar de mens, zonder ook maar een persoon af te beelden.  Allebei werken ze vanuit hun eigen discipline – sculpturen en tekeningen – om tot hun doel te komen. Wendy van Geel toont de kracht van de mens aan de hand van gebouwen van het breekbare materiaal porselein. Cornelia Wissel laat ons kamers en objecten zien, die werken als stapels herinneringen.

Nog geopend op de zondagen 21 en 28 september en zondag 5 oktober van 12 uur tot 16 RZ_web_08_Wissel-Geel_240714jpeguur. Daarnaast op afspraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>