Kunst in de keuken en galerie Noyons een succes!

Het was een groot genoegen om te zien, om mee te beleven hoe het idee van Kunst in de Keuken bij Galerie Noyons aan geslagen is. Een mooi gedekte tafel, lekker eten, goede wijn, fijne mensen, prachtig werk aan de muur en een fijne voordracht over het gastronomische stilleven.

Het smaakt naar meer. Niet alleen bij Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken en Maaike Noyons van Galerie Noyons, maar ook de reacties van bezoekers waren enthousiast. Zo. Dat Henk en ik alvast een datum hebben geprikt. Op 31 oktober komt er een vervolg op deze activiteit. Kunst en eten zijn de pijlers, over de invulling willen we nog niks kwijt. Alleen dat het anders zal zijn dan de afgelopen keer, maar daarom niet minder boeiend! Hopelijk tot dan!Snapshot website kunst in de keuken aan tafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>