De overeenkomst tussen het gastronomisch stilleven en het goede eten en drinken. Daar draait het om bij de samenwerking tussen Galerie Noyons en ‘Kunst in de Keuken’. Het idee is eenvoudig. Proeven, ruiken, voelen, zien. U koopt een plaats bij ons aan de lange tafel en u krijgt daarvoor een prikkeling van de zinnen.  Zo hebben Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken en Maaike Noyons van Galerie Noyons het nieuwe ‘kunstwerk’ in hun hoofd. We hebben wat wat kunstzinnige vrienden gepolst of er interesse voor was. En of!

Daarom dat we ons kunstwerk nu al wereldkundig maken.

Daarnaast, omdat we begrijpen dat er mensen zijn die zich afvragen of de wereld na vandaag echt alleen nog maar om voetbal draait. Nee hoor, niet bij ons. Al houden we er wel rekening mee. De vrijdagavond zit inmiddels vol. Inderdaad, die kunstzinnige vrienden… Op zaterdagmiddag 5 juli is er nog een aantal plaatsen te boeken. We willen ook alvast de volgende datum noemen: 31 oktober! Een andere invulling, maar nog altijd kunst en eten. Interesse? Dan horen we dat graag.

In de bijgevoegde uitnodiging staat meer informatie over de aankomende editie van Kunst in de Keuken bij Galerie Noyons.

 

emailuitnodinging kunstindekeukenSpannend? Stil-leven kan altijd nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>