De donkere kamer

De Duesseldorfse kunstenaar Robert Pufleb bouwt in de tentoonstellingsruimte van Galerie Noyons een camera obscura. In een tijd dat foto’s even vlug met een telefoon worden genomen, gaat hij terug naar de oorsprong van de fotografie. En neemt en passant het uitzicht van Galerie Noyons mee.Uitnodiging Galerie Noyons Pufleb

Een gedachte over “De donkere kamer

  1. Vandaag waren wij bij de opening, zeer inspirerend! Zowel het idee van de tentoonstelling als geheel, als het werk van Robert Pufleb, spreken enorm tot de verbeelding. Ik ben benieuwd naar de foto’s die komende week gemaakt gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>