Maandelijks archief: april 2017

Op de koffie met Ed Hanssen

 

FB KiK_Hanssen mei

Waar de een zo blij is met de koffiecupjes, bouwt de ander een kunstproject rond gebruikte koffiefilters. In die laatste categorie valt Ed Hanssen. Die weet kunstenaars over de hele wereld zo ver te krijgen om met gebruikte koffiefilters aan de slag te gaan. Het resultaat is meer dan de moeite waard.

Dit is een mooi moment om Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken erbij te betrekken. Want….koffie kan toch ook de inspiratiebron zijn voor een maaltijd? Precies. Daarnaast geeft Henk Hoogakker een toelichting op de rol van relational art in de kunstgeschiedenis. Onder die naam kun je het koffiefilterproject natuurlijk ook indelen.
Dus zo zal het zijn op vrijdagavond 19 mei. Het is meteen de laatste editie zijn van Kunst in de Keuken te gast bij Galerie Noyons in Buggenum. Hierna wordt de verhuizing naar Düsseldorf in gang gezet
Op vrijdag 19 mei praten we met Ed Hanssen niet alleen over koffie. Hij maakt namelijk ook gewoon heel mooi eigen werk. Ed fotografeert, schildert en maakt video’s. Hij vermijdt maatschappelijke thema’s niet. Neem zijn serie Silence als stil protest tegen het monddood maken van mensen. Hiervan neemt hij ook werk mee. Laat u verrassen door deze veelzijdige man.

Silence Ed Hanssen

Voor 30 euro krijgt u een plek aan onze tafel, goede kunst aan de muur, een bijzondere gast, mooie gesprekken, onder het genot van een goede maaltijd met wijn en water op tafel.
Reserveren is nodig; er is maar een beperkt aantal plekken aan tafel.

Interesse? Dat hoor ik graag!

Hopelijk tot ziens!

Maaike Noyons