Maandelijks archief: december 2015

We need more fire

De dagen worden al bijna weer wat langer. Dat vieren we op woensdag 23 december om 19 uur met een performance van Pieter Van den Bosch. De Belgische Pieter Van den Bosch presenteert dan bij Galerie Noyons zijn Maquette 6 / Beuk, een zes meter lange boom, bedekt met lichtgevende verf.

Rustig aan rustig aan je hebt nog een heel leven te gaan, VULKAAN VULKAAN !!! Die simpele zin vormt de basis van de performance die zal plaatsvinden voor galerie Noyons. Dit allemaal rond de vuurkorf zoals iedereen ze kent bij de jaarlijkse kerstborrel. Een vuur om naar te kijken, je aan te verwarmen en deze keer soms even een stap achteruit te doen. Als je aan Van den Bosch zou vragen wil je meer of minder vuur zegt hij MEER en je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen met het tonen van vuur. Niet als symbool dat staat voor iets, maar gewoon als een vuur en dat gaat soms hard en soms zacht, dat wil hij tonen, speciaal aan de kleinste.

De performance ‘We need more fire’ is gratis toegankelijk. Kinderen zijn meer dan welkom. De vreugde van het vuur kan volgens Pieter Van den Bosch niet vroeg genoeg bijgebracht worden. Aansluitend staan er pannenkoeken, limonade en glühwein klaar. De performance is een samenwerking van Galerie Noyons en Pieter Van den Bosch, met VIA ZUID, organisatie voor talentontwikkeling in de podiumkunsten in Limburg.

Wij heten u alle van harte welkom!

Dorpsstraat 20, BuggenumUitnodiging Pieter Van den Bosch klein