Maandelijks archief: maart 2015

Een plek om te groeien

Wat gebeurt er wanneer collega-kunstenaars met elkaars werk aan de slag gaan? Werkt dat als remmende factor of ontstaan er spontaan nieuwe ideeën? Paola de Bruijn en Renze Koenes gaan de uitdaging aan in de serie ‘Een plek om te groeien”. De werken die beide voor beiden voor deze serie gemaakt hebben, hebben als inspiratiebron hun eigen kweekkas, als metafoor voor het deels afsluiten van de buitenwereld om een nieuwe binnenwereld te kunnen laten ontstaan. De Bruijn borduurt met naald en draad voort op de schilderijen van Koenes. Deze schildert toevoegingen op de fotowerken van De Bruijn. Het levert een prettige spanning op!

Hun werkwijze roept vragen op over de eigenheid van kunst, de rol van de kunstenaar, die van de toeschouwer. Onderwerpen genoeg voor een uitgebreid gesprek met de kunstenaars tijdens de presentatie van deze mooie tentoonstelling. Galerie Noyons nodigt u van harte uit voor een bijzonder gesprek met twee bijzondere mensen op paasmaandag. U bent welkom op paasmaandag 6 april, van 12 tot 14 uur. Galerie Noyons zorgt voor een lichte lunch. Er zijn twintig plekken aan tafel. Vooraanmelding is daarom noodzakelijk.

Op zaterdag 25 april geven we vervolg aan het thema, van 15.30 tot 17 uur. De kunstenaars laten er nieuwe werken zien, geinspireerd op het gesprek op paasmaandag.

Meer informatie bij maaike(at)Emailuitnodiging debruijn_koenes_paasmaandaggalerienoyons.nl of 06 52502828, Dorpsstraat 20 in Buggenum