Maandelijks archief: juli 2014

Kunst in de keuken en galerie Noyons een succes!

Het was een groot genoegen om te zien, om mee te beleven hoe het idee van Kunst in de Keuken bij Galerie Noyons aan geslagen is. Een mooi gedekte tafel, lekker eten, goede wijn, fijne mensen, prachtig werk aan de muur en een fijne voordracht over het gastronomische stilleven.

Het smaakt naar meer. Niet alleen bij Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken en Maaike Noyons van Galerie Noyons, maar ook de reacties van bezoekers waren enthousiast. Zo. Dat Henk en ik alvast een datum hebben geprikt. Op 31 oktober komt er een vervolg op deze activiteit. Kunst en eten zijn de pijlers, over de invulling willen we nog niks kwijt. Alleen dat het anders zal zijn dan de afgelopen keer, maar daarom niet minder boeiend! Hopelijk tot dan!Snapshot website kunst in de keuken aan tafel

De overeenkomst tussen het gastronomisch stilleven en het goede eten en drinken. Daar draait het om bij de samenwerking tussen Galerie Noyons en ‘Kunst in de Keuken’. Het idee is eenvoudig. Proeven, ruiken, voelen, zien. U koopt een plaats bij ons aan de lange tafel en u krijgt daarvoor een prikkeling van de zinnen.  Zo hebben Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken en Maaike Noyons van Galerie Noyons het nieuwe ‘kunstwerk’ in hun hoofd. We hebben wat wat kunstzinnige vrienden gepolst of er interesse voor was. En of!

Daarom dat we ons kunstwerk nu al wereldkundig maken.

Daarnaast, omdat we begrijpen dat er mensen zijn die zich afvragen of de wereld na vandaag echt alleen nog maar om voetbal draait. Nee hoor, niet bij ons. Al houden we er wel rekening mee. De vrijdagavond zit inmiddels vol. Inderdaad, die kunstzinnige vrienden… Op zaterdagmiddag 5 juli is er nog een aantal plaatsen te boeken. We willen ook alvast de volgende datum noemen: 31 oktober! Een andere invulling, maar nog altijd kunst en eten. Interesse? Dan horen we dat graag.

In de bijgevoegde uitnodiging staat meer informatie over de aankomende editie van Kunst in de Keuken bij Galerie Noyons.

 

emailuitnodinging kunstindekeukenSpannend? Stil-leven kan altijd nog!